Yöhaltiat

Siirry alas

Yöhaltiat

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty To Tammi 01, 2015 4:37 am

Yöhaltiat ovat Morheimin haltiakansoista pienin. Heidät tunnetaan heidän ihonväristään, rituaaleistaan ja hiiviskelytaidoistaan.

Yöhaltiat tulevat muinaishaltioiden jälkeläisistä, jotka erakoituivat muista ja lähtivät etsimään omaa onneaan. Muinaishaltiat asuivat luolissa, joissa heidän pimeässä näkönsä parani ja heidän ihonvärinsä kalpeni ja harmaantui. Kun he saivat jälkeläisiä, heillekin tuli näitä ominaisuuksia.
Kun sivistys alkoi sitten rakentua Morheimissä kardien toimista, yöhaltiat saivat useita töitä alamaaimassa ryöstämällä ja palkkamurhaamalla. Näiden virkojen takia yöhaltioita vieläkin pidetään rikollisina ja murhaajina. Yöhaltioiden ulkonäkökään ei ole järin lupaava.
Yöhaltiat ovat osallistuneet sotiin, ja palvelleet haltioiden puolella esimerkiksi Suuressa Sodassa. Morheimin sodassa yöhaltiat taistelivat Morheimin puolella pimeyden voimia vastaan.

Perusteellinen yöhaltia painaa 70kg ja on 180cm pitkä. Yöhaltioiden rakenne on kevyt mutta silti taistelemiseen sopiva. Kevyt rakenne auttaa yöhaltioita hiiviskelyssä ja äänen vähäisessä tuotossa. Yöhaltioiden silmät ovat usein pahaenteisen keltaiset, tai epäilevän siniset. Yöhaltioiden ulkonäönkin kannalta voidaan päätellä, miksi ihmiset suhtautuvat heihin ennakkoluuloisesti ja pelokkaasti.
Yöhlatioiden tiedetään olevan keskinkertaisia jouispyssyn käyttäjiä, mutta sitä parempia lyhyiden miekkojan ja pistoaseiden kanssa. Yöhaltioilla on usein käyriä tikareita, joka tiedetään yöhaltioiden tavaramerkkinä; aina, kun haava on ollut jotenkin kareileva, syylliseksi on löydetty yöhaltia ja häneltä käyrätikarit. Käyrissä aseissa ei tiedetä olevan mitenkään tavallisia parempia niiden muodon vuoksi.

Yöhaltioilla on vain yksi oma jumala, Boartha. Boartha on myös Volumin naapuriplaneetta. Muuten yöhaltiat palvovat myös muita haltioiden ikivanhoja jumalia ja Derihonia.
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa