Kerabit

Siirry alas

Kerabit

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty To Tammi 01, 2015 4:40 am

Kerabit ovat Morheimissä asustava vähemmistö. He asuvat suurimmalta osalta kardien keskuudessa.

Kerabit saapuivat Morheimiin muinaisten aavikkohaltioiden yhdistyttyä zorianien kanssa. Kerabeja kutsutaankin "zorianien lapsiksi" ja "aavikkoihmisiksi". Kerabit ovat aina eläneet muiden ihmiskansojen jaloissa ja alusta asti. Kun kardit olivat saapuneet Morheimiin, he alistivat kerabit valtaansa. Kerabit tekivät töitä kardien louhoksissa, mutta vuosien päästä he pääsivät vapaiksi.
Kerabit eivät ole palvelleet monissa sodissa koskien muita kansoja, mutta esimerkiksi Morheimin sodassa kerabit taistelivat Morheimin armeijassa.
Kerabit ovat perineet zorianeilta hienon arkkitehtuurin, sillä kerabien kuninkailla on ollut loisteliaita aavikkovaltakuntia ja palatseja. Kerabit ovat alistuvainen kansa ja tämän takia työvoima oli halpaa ja toimivaa.

Täysikasvuinen kerabi painaa noin 80kg. Pituutta kerabilta voi löytyä jopa 190cm ja ihonväri vaihtelee suvun ja elinympäristön mukaan. Mikäli kerabi on syntynyt ja asunut kuivalla seudulla, ihonväri on useimmiten tumma. Jos taas runsaassa elinympäristössä, kerabi voi olla jo syntyessään kuin poikkeuksellisen pitkä kardi.

Kerabeilla on jumalina yleiset ihmisten jumalat, Derihon ja muutamia omia pyhimyksiään. Kuuluisin kerabien pyhimyksistä on Ammuar, joka kuvaa elinvoimaa, lapsia ja naisia.
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa