Hiidet

Siirry alas

Hiidet

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty To Tammi 01, 2015 4:37 am

Hiidet ovat Morheimin kansoista vihatuimpia ja syrjäytyneimpiä, johtuen näiden ulkonäöstä ja raakalaisuudesta. Hiisiä ei tunneta mistään erityistaidoista, mutta ne ovat hyviä matkimaan muita kieliä ja ääniä, sekä tulevat peikkojen ja muiden hirviöiden kanssa toimeen.

Hiidet eivät ole aina olleet verenhimoisia petoja, jotka vihaavat kaikkia muita paitsi itseään ja omaisuuttaan. Hiidet tunnettiin aikoinaan mustahaltioina, jotka olivat mestareita oppimaan ja tekemään kieliä, ja he ovat myös osanneet kirjoittaa kirjoja. Kuitenkin Suuren Sodan aikaan, kun demonilordi Pylomaefos loi oman sielukivensä, ja mustahaltiat saivat sen käsiinsä, sen maagiset vaikutukset saivat heidän kansansa ahneuksiin. Musta magia turmeli mustahaltioiden mielet ja heidät ajettiin sivilisaatiosta vuorenhuipuille.
Hiidet eivät ole palvelleet missään sodissa, jotka ovat koskeneet muita kuin heitä. He ovat ainoastaan puolustaneet omia luoliaan ja pesiään vihollisilta.

Tavallinen, täysikasvuinen hiisi painaa 50 - 70kg ja täydessä pituudessa ne ovat 170cm pitkiä. Hiisien selkäranka usein kasvaa pieneen kaareen, joka laittaa ne kulkemaan pienessä kumarassa. Siksi hiidet näyttävät kuin joltakin hirviömäiseltä yöhaltialta.
Hiisien taitavan kielitaitojen takia ne voivat osoittautua vaarallisiksi saalistajiksi, sillä ne voivat ottaa parhaan ystäväsi äänen ja esimerkiksi kutsua sinut niiden luokseen, jolloin ne yllättävät takaa päin. Näin hiidet yleensäkin hankkivat ravintonsa.
Hiisillä ei sinäänsä ole mitään voimakkaita lihaksia, mutta n iiden jalkalihakset ovat yllättävän voimakkaat. Hiisi voi loikata jopa 4 metrin pituuteen ja 2 metrin korkeuteen.
Hiidet käyttävät aseinaan mitä eriskummallisimpia aseita, kuten luukeihäitä ja kämmenselissä olevia teriä. Toisinaan hiisien aseet ja haarniskat ovat todella harvinaisia ja arvokkaita, ja hiisien metsästyksellä jotkut jopa tienaavat elantonsa, vaikka joka metsästysreissulla on iso mahdollisuus että hiisi metsästää sinut, etkä sinä hiittä.

Hiisillä ei ole minkäänlaisia uskontoja tai pyhmiyksiä. On tultu siihen tulokseen, että hiidet uskovat olevansa kaikkien jumalien yläpuolella tai että ne ovat liian tyhmiä ymmärtämään jumalia ja muita henkisiä asioita.
Vaikka hiisiä kutsutaankin välillä vieläkin mustahaltioiksi, haltioille hiiden kutsuminen haltiaksi on äärettömän iso rikos sillä haltiat ovat erittäin pettyneitä mustahaltioiden kohtaloon eivätkä halua että heidät yhdistetään hiisiin millään tavalla.
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa