Conningham

Siirry alas

Conningham

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty Pe Tammi 26, 2018 7:11 am

Myös Idän Timanttina tunnettu Conningham on suurin ja tärkein kauppakohde Falianlahdella. Idän ja lännen välistä kauppaa hallitseva kaupunki sijaitsee lahden etelärannikolla. Se on Conninghamin Tasavallan pääkaupunki, jossa sijaitsevat senaatin virkatilat sekä Tasavallan armeijan päämaja.
Conninghamin muurien sisällä asuu noin 60,000 henkeä, kun taas lähiseudut mukaanlukien asukkaita on yhteensä noin 140,000.

Lähes koko lännen vaikutuspiirissä olevan uuden maan pääkaupunki on kokenut paljon. Alkujaan länsipraasialaisen heimopäällikkö Mishkaan perustama kalasatamaa suojeleva mäkilinna siirtyi ensimmäisissä uskovaisten retkissä Yhdistyneiden Monarkioiden alaisuuteen. Praasian kuningaskunnan muodostuessa kaupunki vannoi uskollisuutensa van Thurseille autonomiaa vastaan, ja myöhemmin se vapautui hallitsijoista kauppatasavallaksi. Suuria naapureita houkutteleva kaupunki joutui senkin jälkeen monia kertoja miehitysten uhriksi.

Conningham on sivistyksen, tiedon ja taiteen keskus idässä. Siellä sijaitsevat mm. vanha Conninghamin Yliopisto, Conninghamin Tekninen Akatemia, museoita, kuuluisia esiintymislavoja ja vuotuiset Pyhän Hensen Markkinat, yksi maailman suurimmista kauppa- ja kulttuuritapahtumista.

Kaupunkia hallitsee neuvosto, johon kuuluu tavanomaisesti kaupungin seitsemän arvokkaimman suvun päämiehet tai muut edustajat. Neuvosto valitsee äänestyksellä joukostaan arkoonin, joka johtaa kaupungin ulkosuhteita. Neuvoston alaisuudessa toimii useita neuvoa antavia virastoja.
Rikollisuus on Conninghamissa tarkkaan rajoitetun kaupan ansiosta lähes arkipäiväistä. Hierarkia yltää katujengien tulokkaista korkeimpiin virkamiehiin asti. Ehkäisemiseksi kaupungissa toimii yleisen järjestyksen valvonnan lisäksi neuvoston alainen tiedusteluverkosto.
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa