Tausta

Siirry alas

Tausta

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty La Joulu 31, 2016 8:31 am

Kaukaisessa tulevaisuudessa, kun avaruusmatkustus on jo kehittynyttä ja useat sukupolvet ovat eläneet ja kuolleet muilla kaukaisilla planeetoilla kuin Maassa, juuri löydetylle Koehler-186f nimiselle planeetalle aletaan perustaa kaivoksia ja muuta teollisuutta ihmiskuntien loputtomien tarpeiden tyydyttämiseksi. 186f ei itsessään ole mikään älylliselle elämälle suopea ympäristö, jonka vuoksi paikalliset asukkaat ovatkin laajalti primitiivisiä hirviöitä, mutta rajujen olosuhteiden vuoksi sitkeitä sekä aggressiivisia muita eläviä olentoja kohtaan. Planeetan juuri ja juuri tarpeeksi ohuen ilmakehän sekä laajojen erämaiden vuoksi aluksi vain kaikista epätoivoisimmat ihmiset muuttivat sinne työskennelläkseen suurten firmojen tehtaissa.
Koehler-186f:n maine ympäri avaruutta levisi, kun sen peruskalliosta ei löydetty ainoastaan miljoonittain tärkeitä resursseja, öljyä sekä mineraaleja, vaan myös koska kaivantojen yhteydessä alettiin löytää muinaisia luolia, joiden oletettiin olevan planeetalla aikaisemmin asuneiden avaruusolioiden tekemiä. Nämä kammiot, jotka olivatkin harvinaisia löytöjä, sisälsivät käsittämättömiä määriä kehittynyttä, uutta teknologiaa jota ihmiset eivät olleet ikinä nähneetkään, kalleuksia sekä aseita, joilla saattoi käydä sotaa aivan uusin keinoin. Etenkin suurimmat firmat Koehlerilla, mm. Dahel, Ultrion sekä Vodov alkoivat järjestää puolisotillaallista toimintaa saadakseen kammioiden sisällöt käsiinsä ja estääkseen muiden järjestöjen saapumista Koehlerille ja kilpailijoiden toimintaa. Näiden kolmen firman valtakamppailu kiristyi vuosien kuluessa niin, että planeetalla firmat alkoivat muodostua enemmänkin valtioiksi ja laajamittaisiksi federaatioiksi. Jo tuolloin oikeutta katseltiin sormien välistä, kun nämä firma-valtiot sotivat keskenään usein hyvinkin suurilla miestappioilla käydyillä taisteluilla.
Samalla, kun Koehler-186f:n ekonomia oli lähtenyt valtavaan kasvuun sen runsaiden luonnonvarojen takia, olikin ilmaston tutkimus jäänyt vähemmälle. Planeetan yllätti aika, jolloin ilmasto muuttui hyvin rasitteelliseksi valtavalle teollisuudelle. Tuhoisat myrskyt, jotka nostivat planeetan erämaiden pölyt ilmaan ja imaisivat kokonaisia kaupunkeja, riehuivat parin vuoden ajan melkein joka päivä. Tehtaiden päästöt olivat vahvistaneet planeetan kasvihuoneilmiötä, joka oli nostanut lämpötilaa hurjasti, ja täten johti kuivuuteen ja vanhalle, kylmemmälle ilmastolle optimoidut tehtaiden laitteet alkoivat hajota. Pörssi lähti erittäin voimakkaaseen laskuun, joka johti laajamittaiseen työttömyyteen, rikollisuuteen ja ihmispopulaation yleiseen ärsyyntymiseen. Firma-valtiot, jotka olivat voimattomia hurjan laman edessä, joutuivat jättämään miljoonia oman onnensa nojaan, sillä firmojen johdot olivat yhä kiinnostuneet muinaisten avaruusolioiden kammioiden löytämisestä. Kaikki tiesivät siitä, jonka vuoksi kansaa alkoi ärsyttää firmojen vetäytyvä asenne.
Koska köyhyys, huono sää ja firmojen nousevat kuumat suhteet painoivat päälle, Koehler-186f:sta muuttui nopeasti rikollisuuden kehto ja lainsuojattomien paratiisi. Firmat menettivät valtavasti jalansijaa, kun rinnalle nousi satoja laman uhrien perustamia sotilasryhmittymiä, jotka yrittivät selviytyä myrskyjen tuhoamissa raunioissa sekä erämailla, joita hallitsivat planeetan alkuasukkaat, eli lukuiset vaaralliset hirviöt. Huomattuaan pian, että yhdessä ja vapaina he kykenivät tekemään enemmän kuin mitä he olivat pystyneet firmojen alaisuudessa, nämäkin ryhmittymät kiinnostuivat vallasta sekä muinaisista kammioista. Ne valtasivat vanhoja kaivoksia, ja alkoivat toimia kuten suuret firmat aikoinaan, etsien kammioita ja alkaen tuottaa teollisuutta uudelleen, olihan Koehlerin maaperä yhä rikas ja monien kauppaliittojen havittelema.

Koko planeetalla vallitseva laittomuus, turvattomuus sekä aseiden ja hyvin kehittyneen teollisuuden helppo saatavuus ovat antaneet Koehler-186f:n erämaille nimen "the Badlands", sillä näillä mailla selviävät vain kovimmat ja pahimmat yksilöt. Rauhaa on näillä pahoilla mailla vaikea löytää, ellei sitä itse oikein kovin halua, ja tee asian eteen jotakin. Useimmiten ihmiset eivät taivu toisten ehtoihin pelkällä keskustelulla, jonka takia aseet ja sotiminen puhuvat usein sanojen sijaan.
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa