Henkiolennot

Siirry alas

Henkiolennot

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty To Tammi 01, 2015 4:33 am

Ne, jotka eivät vuotaneet verta ja joita ei voinut miekoilla ja jousipyssyillä tappaa, olivat henget. Näistä eivät henkien vastakohdat, kuolevaiset, tienneet paljoa muuta kuin että niitä ei voinut nähdä eikä koskettaa, niiden kanssa ei pystynyt kommunikoimaan eikä niistä tarvinnut välittää sen enempää kuin sateesta. Jotkut kuitenkin yrittivät parantaa asemaansa palvomalla henkiä ja ylistämällä heitä yli-ihmisinä. Jotkut henget myöntyivät tästä ja ilmestyivät seuraajilleen heidän pääkoppansa sisällä.

Henkiä on hyvin monenlaisia. Ne eivät ajattele kuten kuolevaiset, vaikka niillä voi olla tunteita. Jotkut henget ovat pahoja ja jotkut hyviä, jotkut ovat neutraaleja eivätkä halua vaikuttaa maailmaan mitenkään.
Henkiä on eriarvoisia, voimakkaita ja heikkoja, pieniä ja suuria, tunnettuja ja tuntemattomia. Myös erilaiset jumalat luokitellaan henkiin, vaikka niiden olemassaolosta ei olla edes varmoja.
Henkiä harvemmin tapaa Aura Neon (aurinkokunta jossa Volum sijaitsee) ulottuvuudessa, sillä ne ovat mitä useammin omissa galakseissaan ympäri laajaa avaruutta. Koska muualla kuin Volumissa ei ole magiaa, henget ovat kehittäneet itselleen omia magiakehiään jotka eivät tosin vedä lainkaan vertoja Volumin kehälle.

Tässä pieniä selityksiä erilaisista hengistä:

Daimonit (demonit) ovat yksiä voimakkaimpia pahoiksi luokiteltuja henkiä. Näilläkin on useita eri lajeja. Daimonit mitä useammin tahtovat valtaa ja voimaa itselleen kuolevaisten keskuudessa, vaikka ne ovat suurimman osan elämästään lukittuina toisissa ulottuvuuksissa. Daimoneilla ei ole muita tunteita kuin vallanhimo, viha, aggressio ja välillä epätoivo. Näitä tunteita ne yrittävät myös levittää kuolevaisten keskuuteen ja hankkia maallista valtaa.
Daimoneiden lajeja ovat: aunthul (tulidaimoni), rannig (jäädaimoni), khazul (sarvekkaat), nothlir (vähädaimonit) ja barogain (suurdaimonit).

Jumalat ovat erilaisissa uskonnoissa esiintyviä henkiä, joita kuolevaiset palvovat. Näitä henkiä kutsutaan myös niiksi hengiksi, jotka ilmenivät kuolevaisille.
Jumalat eivät aina ole mahtavia, vaan itseasiassa jopa tavallinen daimoni voi olla jumalaa voimakkaampi. Eri jumalilla on erilaisia tunteita, tai sitten niillä ei ole tunteita lainkaan, ja ne vain vaeltavat ympäri galakseja luotuaan maailman. Jotkut jumalat jäävät kansojensa luokse. Tunnetuimpia jumalia ovat mm. Arodus, haltioiden jumalat (Berenda, Cielir jne), Torokel ja useat kardien ja zorianien pyhimykset.
Haltioiden jumalat: Berenda, Cielir, Quelor, Noldar, Anorith, Oril
Kääpiöiden jumalat: Torokel, Olorin,
Kardien jumalat: Arodus, Ulthand, Gainmar
Pohjois-Kardien jumalat: Ysgrim (Susijumala), Bolvar (Kotkajumala), Aunmar (Sikajumala)
Zorianien jumalat: Gonlin, Shom, Aelint, Rahtuve
Kerabien jumalat: Ammuar, Immobil, Sahva, Omkil, Eborah, ja monia muita

Suurhenget ovat voimakkaimpia hyviä henkiä, ellei jopa kaikkein voimakkaimpia henkiä yleensä. Suurhenkiä tiedetään olevan muutamia, ja nämä ovat ainoita henkiä joilla on voima vaeltaa kuolevaisena maan päällä. Ainoa suurhenki jonka olemassaolosta tiedetään, on Derihon, kaikista hengistä tunnetuin. Suurhengillä voi olla lähes täysin samat tunteet kuin kuolevaisilla. Suurhenget voivat kävellä ihmisten ja muiden kansojen keskuudessa, mutta he itse eivät koe sitä turvalliseksi, sillä joku magialle herkkä voisi aistia hänen voimakkaan auransa ja herättää turhaa huomiota.
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa