Pharazon

Siirry alas

Pharazon

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty Su Maalis 15, 2015 3:00 am

Pharazon eli Thunnorin pohjoinen valtakunta on alue Aarnivuorten länsipuolella ja Valaanpureman lahden itäpuolella. Se on neljästä korkeaväen valtakunnasta toisiksi pohjoisin, jääden toiselle sijalle vain Punavuorilla sijaitsevan Lithonin jälkeen.

Pharazonin perustivat pohjois-thunnor eli pharach, ja heidän pääkaupunkinsa Doncaster on jo lähes tuhat vuotta vanha. Pharazonissa ennen thunnoria olivat lukuisat metsästäjäheimot, jotka kuitenkin pakenivat Aarnivuorten toiselle puolen riistan perässä. On oletettu, että näillä metsäheimoilla olisi ollut puumuurein ympäröityjä linnakkeita sekä kaupunkeja, ja että heillä olisi ollut metsäkuninkaita. Tätä teroiaa tuetaan sillä, että useita metsäaukioita jotka ovat ideaalisia Ikijumalten palvomiselle on löydetty näiltä main.
Thunnor saapuivat etelästä Lifaezonista sekä lännestä laivoilla Pharazoniin, ja löysivät metsäisen sekä etenkin talvisaikaan kolean maan. Etenkin sisämaassa Pharazonia olivat synkät ja tiheät havumetsiköt, joten thunnor tyytyivät alkujaan mieluummin rannoille Pharazonin eteläisempiin osiin, jotka muistuttivat enemmän maan etelänaapuria. Myöhemmin kuitenkin thunnor oppivat hyödyntämään havumetsiköt laivojen sekä talojen rakentamiseen, ja myöhemmin taitaviin puukäsitöihin. Vanhat ja varovaisesti tehdyt Pharazonilaiset jalokuusihuonekalut ovatkin erittäin tunnettuja ja haluttuja keräilytavaroita maailmalla. Opittuaan metsän tavat he jalostuivat enemmän sellaisiksi kuten he nykyään ovat, eli pharach, pohjois-thunnor. Myöhemmin he sekaantuivat muihin heimoihin kuin omiinsa, ja heille tuli ominaiseksi tummanruskeat tai jopa mustat hiukset, toisin kuin muilla thunnorilla joilla hiusten laatu oli yleensä vaaleampi.
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa