Suurkäärmeet

Siirry alas

Suurkäärmeet

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty To Tammi 01, 2015 4:30 am

Suurkäärmeet, jotka tunnetaan kuolevaisten keskuudessa paremmin lohikäärmeinä, ovat valtavia, pelottavia, sukupuuton partaalla olevia suuria liskoja. Suurkäärmeitä on eri heimoja, tosin yhdessä heimossa edustajia esiintyy yleensä vain yksi tai kaksi kappaletta.

Suurkäärmeet olivat aluksi hyvin väkeviä henkiolentoja, jotka tunnettiin paremmin nimellä werm, "tulenhenget". Kun werm alkoivat kapinoida suurempia henkiä vastaan, ne tuomittiin elämään suuren ruman käärmeen hahmossa. Ne saivat kuitenkin säilytettyä mahtinsa, ja ne oppivat sylkemään liekkejä suustaan eivätkä ne kyenneet kokemaan varsinaista kuolemaa, vaan niiden maallinen muoto kyettiin hävittämään, mutta olemus säilyi.
Suurkäärmeet jakautuivat kuitenkin kahteen; niihi, jotka halusivat hyvittää tekonsa käyttämällä suurta viisauttaan hyvään, ja niihin jotka olivat voimansa sokaisemia ja halusivat kunniaa ja valtaa väkivalloin, alistamalla kuolevaisten rotuja.
Nämä kaksi suurkärmeiden lahkoa kävivät suuria taisteluita itäisen maan, Noldmarin, vuoristoisilla seuduilla ja asuivat siellä. Kukaan haltia ei tullut käärmeiden luokse ja ne saivat sotia rauhassa.
Kuitenkin hyvät suurkäärmeet peittosivat pahat, ja loput pahat lensivät pois vuorilta ja hajaantuivat. Ne valtasivat vuoren onkaloita itselleen, ja niille syntyi häviöstä ikuinen himo kultaan ja maalliseen omaisuuteen.

Kun Morheimin uusi manner syntyi, käärmeet eivät juuri saaneet tästä mitään tietoa. Satojen vuosien kuluttua he saivatkin tietoonsa uuden mantereen, ja varsinkin pahat suurkäärmeet lensivät sinne haaliakseen valtaa autiossa maassa.
Käärmeet levittäytyivät varsinkin pohjoisen vuorille, jossa ilmasto oli niille suopea. Siellä ei asunut muita kuin villejä petoja ja mustahaltioiden ja kääpiöiden kansa, joita käärmeet sortivat melko lailla. Varsinkin eräs mahtava suurkäärme, Ancalagon, tuhosi Cinan-Hlehva -nimisen mustahaltiakaupungin, ja asettui sen raunioille asumaan. Hän keräsi mustahaltioiden aarteet itselleen ja vietti aikaansa maaten kullan päällä ja uiskennellen siinä.

Nykyään suurkäärmeitä asuu Morheimin mantereella noin seitsemän kappaletta, joista kaksi ovat suurimpia, niitä jotka astelivat vielä Noldmarin mailla. Kuolevaisten onneksi kumpikin näistä käärmeistä on hyviä, ja ne asuvat vuortensa huipulla, mietiskellen. Lopuista viisi, kolme on pahoja, ja ne oleskelevat tälläkin hetkellä jossain vanhassa kääpiöiden louhoksessa, jonka ne ovat vallanneet. Kuitenkin melkein kaikki lohikäärmeet nukkuvat, ja ne nukkuvat useita vuosia, elleivät jopa kymmeniä.

Suurkäärmeiden heimoja:
- Tulikäärmeet; siivekkäitä, oranssin tai punaisen värisiä, noin 40-70m pituisia
- Maakäärmeet; siivettömiä, pronssin värisiä, noin 20-25m pituisia
- Siipiliskot; siivekkäitä, mustia, noin 10-20m pituisia
- Rautakäärmeet; siivekkäitä, tummanharmaita, noin 50-60m pituisia
- Jättiliskot; siivettömiä, pronssin, ruskean ja mustan värisiä, noin 80-100m pituisia
- Lohikäärmeet; siivekkäitä, vaaleanvihreitä tai lohenpunaisia, noin 70-90m pituisia
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa