Kardit

Siirry alas

Kardit

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty To Tammi 01, 2015 4:40 am

Kardit ovat Morheimissä runsain ja vaikutusvaltaisin kaikista roduista. Viimeisessä väestönlaskussa kardeja oli noin 60 miljoonaa. Kardien koti on Suurilla niityillä.

Kardit perustivat Morheimin suurelle mantereelle. He saapuivat idästä ja silloin heidät vielä tunnettiin ihmisinä. Näiden ihmisten oli määrä palata takaisin omaan valtakuntaansa, mutta he asettuivat tälle rannikolle ja perustivat siihen kylän.
Kun kardit sitten viisastuivat ja alkoivat harjoittaa miekkailua, he tapasivat mantereella jo eläneet, takapajuiset haltiakansat. Haltiat kardien kirjoituksien mukaan elivät puissa ja söivät lehtiä ja ötököitä. Kardit pitivät haltioita eläiminä ja vähä-älyisinä otuksina, ja päättivät, että haltioiden päät olivat erittäin arvokkaita. Näin he saivat monia miehiä kiinnostumaan haltikansojen murhaamisesta ja monet ansaitsivat elantonsa haltioiden metsästyksellä.
Ei kestänyt kauaa, kun haltiat osoittivat kardeille vastarintaa. He saalistivat kardeja, ja syttyi avoimia sotia näiden välille. Kardien ylivoima oli hirmuinen, joten haltiat pakenivat kauemmas metsään.
Kun kardit saivat tukijoukkoja ihmisten muinaisesta valtakunnasta, he alkoivat rakentaa kaupunkia. Tämän kaupungin nimeksi tulisi Nimrodale ja se olisi suurin kaupunki ikinä. Kymmenen vuoden kuluttua Nimrodale oli valmis. Kymmenessä vuodessa Morheimiin oli ehtinyt muuttaa yli 700 000 kardia.
Kardeilla oli ikävä taipumus orjuuttaa vieraat kansat. Esimerkiksi kerabien kohdalla kardit laittoivat heidät louhoksiin töihin. Kerabit kuitenkin tänä päivänä elävät kardien keskuudessa. Haltiat eivät ikinä unohtaneet kardien suhtautumista heihin, mutta silti Nimrodalessakin asuu haltioita.
Vuonna 120 2A Suuren Sodan aikoihin kardit palvelivat ihmiskunnan puolella. Vuonna 342 3A Morheimin Sodan aikoihin he olivat Morheimin armeijassa.

Perusteellinen, täysikasvuinen kardi painaa noin 80kg. Naisten paino vaihtelee sen ja 75kg'n välillä. Pituutta kummaltakin sukupuolelta löytyy noin 180cm. Kardien ruumiinrakenne riippuu usein ruokavaliosta ja siitä, kuinka paljon kardi liikkuu. Useimmat miespuoliset kardit pitävät ruumiinrakenteensa kunnossa palvelemalla armeijassa. Kardit tunnetaan taitavasta miekankäsittelystään ja strategioistaan. Kardien ihonväri on usein vaalea.

Kardien ajatusmaailmaan kuuluu usein muiden rotujen alistaminen tai tuhoaminen. On kuitenkin myös kardien omia liikkeitä, joissa toisten rotujen sortamista vastustetaan. Kardien heikkouksia ovat muun muassa aisti kiintyä toisiin ihmisiin tai esineisiin. Monet muut rodut käyttävätkin kardien kiintymyksiä aseenaan anastamalla tämän kyseisen tavaran ja uhkaamalla rikkoa sen.
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa