Zorianit

Siirry alas

Zorianit

Viesti kirjoittaja Pebsu lähetetty To Tammi 01, 2015 4:39 am

Zorianit ovat Morheimin toisiksi runsain kansa, heti kardien jälkeen. Zorianit tunnetaan mahtavasta arkkitehtuuristaan ja komeista temppeleistään.

Zorianit elivät Morheimissä ja kaukaisilta ajoilta, jolloin he kehittyivät tuntemattomista haltiaroduista ihmisiksi. Zorianien jumalat ovat olleet kauemmin kuin mitkään muut, paitsi haltioiden kansantaruissa esiintyvät, ikivanhat jumalhahmot.
Zorianien historia polveutuu jo ennen Derihonin syntymää, kun heillä oli kuninkaita jotka kävivät sotia keskenään. Zorianien historiankirjoissa puhutaan myös muinaisesta maasta nimeltä Botharia, josta he tulivat Morheimiin. Tätä maata pidetään kuitenkin vain keksittynä legendana.
Suuressa Sodassa zorianit olivat ihmiskunnan puolella ja he rakensivat hurjia muureja vihollista vastaan. Nämä muurit ovat hyvin tärkeä kohta Morheimin historiaa, sillä olisi varmaa että haltiakansat olisivat ajaneet ihmiset ulos ilman zorianien muureja.

Tavallinen zorian painaa keskimäärin 70kg ja on 175cm pitkä. Zorianit ovat siis muita ihmisten kansoja hieman lyhyempiä ja kevytrakenteisempia. Zorianit ovat kuuluisia niiden taidealalle sijoittuvista kouluista, ja niiden takia monista zorianeista on tullut neroja. Zorianit ovat keksineet esimerkiksi automaattiset vesipumput.
Zorianien kouluissa opetetaan pääaineena arkkitehtuuria, ja näitä kouluja käyvät myös muutkin kuin zorianit. Myös kardit ovat niinsanotusti ostaneet zorianien kouluja omiin kaupunkeihinsa, jotta saisivat kehitettyä omia linnoituksiaan ja rakennelmiaan paremmin.

Zorianien henkinen maailma on täynnä ikivanhoja jumalia ja henkiolentoja. Zorianit itse asiassa ovat ehkä Morheimin ihmisistä uskonnollisin kansa. Zorianit uskovat tasa-arvoon ja siihen, että mikään maallinen voima ei voita viisautta. Viisaus onkin yksi zorianien tärkein elementti tässä maailmassa. Zorianien tuonpuoleinen on kutsuttu nimellä "ikuinen viisaus", sillä kuolema on asia, mitä yksikään elävä ei voi tuntea tai tietää. Kun kuoleman on nähnyt ja kokenut, tietää kaiken.
avatar
Pebsu
Admin

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 28.07.2014

Näytä käyttäjän tiedot http://inquisition.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa